MK Digiasennuksen työnkuvaan kuuluu kaikenlaiset television katseluun ja äänentoistoon liittyvät työt pientalojen antennijärjestelmistä viihde-elektroniikkatuotteiden asennus-, käyttöönotto- ja opastuspalveluihin.

Digitan DVB-H-jakelu päättyy – tilalle DVB-T2-teknologia

Kuluttajille luvassa uutta sisältöä liikkuvaan vastaanottoon, Digitan DVB-H-jakelu päättyy – tilalle DVB-T2-teknologia.

Digita on tyytyväinen valtioneuvoston päätökseen muuttaa D-kanavanipun verkkotoimilupa nyt käytettävästä DVB-H-teknologiasta DVB-T2-teknologiaan. Digita haki D-kanavanipun toimilupaehtojen muuttamista teknologianeutraaliksi, sillä MobiiliTV-palveluiden tarjoaminen on ollut DVB-H-teknologiaan perustuneena haasteellista koko Euroopassa.

”Olemme tyytyväisiä tehtyyn päätökseen muuttaa D-kanavanippu DVB-T2-teknologiaan pohjautuvaksi, liikkuvaan vastaanottoon soveltuvaksi järjestelmäksi”, toteaa johtaja Jaakko Harno Digitasta. ”Jälkeenpäin on todettava, että valitettavasti MobiiliTV-markkina ei lähtenyt liikkeelle verkolla, joka on tarkoitettu pelkästään kännykkäympäristöön. Digitan uuden verkon sisältö onkin suunnattu kännyköiden lisäksi kannettaville päätelaitteille kuten kannettaville tietokoneille, tabletti-PC:eille ja iPadeille. Näin voimme uudella ja modernilla tavalla tuoda liikkuvaa ja jopa teräväpiirtotasoista sisältöä nykyaikaisen kuluttajan liikkuvaan elämäntapaan”, jatkaa Harno.

”Uskomme vahvasti kannettavien vastaanottimien yleistymisen johtavan television katseluun paikasta riippumattomasti ja langattomasti. Tämä verkko on ensimmäinen askel tähän suuntaan”, sanoo Jaakko Harno.  ”Liikkuvan vastaanoton lisäksi uudet DVB-T2-standardiin pohjautuvat lähetykset mahdollistavat vastaanoton kaikilla DVB-T2 -vastaanottimilla”, selvittää Harno ja jatkaa ”Uusi tekniikka takaa sen, että MobiiliTV ja AntenniTV ovat tulevaisuudessa yksi ja sama asia, mikä mahdollistaa samojen suosikkiohjelmien seuraamisen ajasta ja paikasta riippumatta, kuvanlaadusta tinkimättä”.

Verkon rakenne korostaa maanpäällisten tv-lähetysten langatonta luonnetta ja tämän tuomia mahdollisuuksia. Verkko perustuu Digitan päälähetysasemilta lähetettävään signaaliin, jonka vastaanotettavuutta parannetaan suurimmissa kaupungeissa täytelähettimillä.

kysy-lisaa

Yhteystiedot

Palvelemme nopeasti ja luotettavasti, myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Soita vaikka heti!

Marko Kallio

puhelin: 040 727 8886
email: mk (at) digiasennus.fi
osoite:
Kalastajantie 13
39200 KYRÖSKOSKI
teleurakointi a netti sant uusilogo paino nimi
 

toimialue-kartta

Ajankohtaista

12.09.2016 -

Antenni-tv-verkon taajuus muuttuu Eurajoen päälähetysasemalla tiistaista torstaihin 13.9. – 15.9. C- ja E-kanavanipun lähetyksissä. Taajuusmuutostyötä tehdään kolmen muutospäivän ajan. Kaikissa tv-lähetyksissä on kolmena päivänä enintään seitsemän tunnin lähetyskatkos. Lähetykset käynnistyvät uusilla taajuuksilla viimeistään torstaina 15. syyskuuta. Lue lisää...

 
07.06.2016 -

Antenni-tv-verkon Hämeenkyrön Kyröskosken täytelähetinasemalla C- ja E-kanavanippujen lähetystaajuudet ovat muuttuneet tänään tiistaina 7. kesäkuuta. C-kanavanipun uusi lähetystaajuus on 658 MHz eli kanava 44 ja E-kanavanipunuusi lähetystaajuus on 674 MHz eli kanava 46. Lue lisää...

 
23.05.2016 -

Antenni-tv-verkon taajuus muuttuu Tampereen Teiskon päälähetysasemalla tiistaista torstaihin 24. – 26. toukokuuta C-, D-, E- ja H-kanavanipun lähetyksissä. Taajuusmuutostyötä tehdään kolmen muutospäivän ajan. Kaikissa tv-lähetyksissä on kolmena päivänä enintään seitsemän tunnin lähetyskatkos. Lähetykset käynnistyvät uusilla taajuuksilla viimeistään torstaina 26. toukokuuta. Lue lisää...