MK Digiasennuksen työnkuvaan kuuluu kaikenlaiset television katseluun ja äänentoistoon liittyvät työt pientalojen antennijärjestelmistä viihde-elektroniikkatuotteiden asennus-, käyttöönotto- ja opastuspalveluihin.

DNA tuo kaapelista tutut maksu-tv-paketit antenniverkkoon

 DNA juhlistaa antenniverkon maksu-tv-aloitustaan avaamalla laajan joukon kanavia maksuttomaan katseluun.

Kanavat ilmaiskatselussa 18.-31.8.2011 välisenä aikana.

 Ilmaiskatseluun ei tarvita erillistä katselukorttia.

Antenniverkon uudet DNA Welho TV -kanavapaketit tulevat myyntiin torstaina 18. elokuuta. DNA tarjoaa lanseerauksen yhteydessä kahden viikon maksuttoman tutustumiskatselujakson, jolloin suurin osa uusista kanavista on vapaassa katselussa antenniverkon näkyvyysalueella.

DNA käynnistää antenniverkon maksu-tv-palvelut monipuolisella DNA Welho -kanavavalikoimalla. DNA:n antenniverkon kanavavalikoima sisältää sekä normaalitarkkuudella että teräväpiirtona lähetettäviä kanavia. Lisäksi DNA tarjoaa vapaasti räätälöitävän Mix HD -paketin, johon voi valita 8 haluamaansa kanavaa.

Tämänhetkinen DNA:n antenniverkon kanavatarjonta pitää sisällään esimerkiksi monipuolisen Nelosen kanavaperheen sekä 1.9. alkaen Canal+ -kanavavalikoiman. Lisäksi DNA neuvottelee YLE HD kanavan lähetyksestä DNA:n antenniverkossa täysin maksuttomana ja salaamattomana. DNA:n kaapeliverkossa YLE HD on jo tarjolla.

- Haluamme tarjota aidosti laadukkaita palveluita sekä kaapeliverkossa että antenniverkossa, ja olemme hyvin tyytyväisiä tänään lanseerattavaan antenniverkon maksu-tv-tarjontaan. Tärkeitä laadun osatekijöitä ovat suomenkielinen tekstitys, kotimainen ohjelmatarjonta sekä teräväpiirtoinen kuvanlaatu, sanoo DNA:n kuluttajaliiketoiminnasta vastaava johtaja Pekka Väisänen.

Syksyn myötä DNA:n tarjontaan on tulossa lisää maksu-tv-kanavia, kun VHF-A ja -B-kanavanippujen tarjontaa täydentävät toimilupapäätökset on tehty.

Kahden viikon ilmaiskatselu

DNA juhlistaa antenniverkon maksu-tv-aloitustaan avaamalla laajan joukon kanavia maksuttomaan katseluun 18.-31.8.2011 väliseksi ajaksi. Ilmaiskatseluun ei tarvita erillistä katselukorttia.

Verkko laajenee

DNA:n antenniverkon rakentaminen etenee suunnitelman mukaisesti. Kolmella kanavanipulla lähettävän verkon peittoalue kattaa tällä hetkellä noin 50 prosenttia väestöstä, ja vuoden loppuun mennessä verkko laajenee kattamaan yli 85 prosenttia suomalaisista.

DNA:n matkaviestinmastoihin rakennettu antenniverkkoratkaisu on ainutlaatuisella tavalla toteutettu ja se on ehdolla kansainvälisen IBC Innovation Award 2011 -palkinnon saajaksi.

DNA:lla on Suomen laajin teräväpiirtokanavatarjonta sekä kaapeli- että antenniverkossa. Kaapelissa on tarjolla yhteensä 149 kanavaa, joihin kuuluu myös Suomen laajin teräväpiirtokanavien valikoima, kaikkiaan 22 HD-kanavaa. DNA:lta on saatavissa myös kaapeli- ja antenniverkon HD-päätelaitteet sekä tarvittaessa myös antennin suuntaus- ja asennuspalvelu.

DNA:n antenniverkossa ilmaisjakelussa salaamattomana 18.-31.8.2011:
Animal Planet HD
Discovery Channel
Eurosport
MTV LIVE HD
Nelonen Kino
Nelonen Maailma
Nelonen Perhe
Nelonen Pro 1 HD
Nelonen Pro 2 HD
Showtime
TNT7 HD
URHOtv

Kanavat näkyvät verkon peittoalueen talouksissa, joissa on toimiva VHF-antenni suunnattuna DNA:n verkon lähetinasemaan sekä DVB-T2 Antenna Ready HD -vastaanotin. Ilmaisjakelun aikana näiden kanavien katseluun ei tarvita katselukorttia.

DNA:n antenniverkon kanavat 18.8. alkaen:

Teräväpiirtokanavat:
Animal Planet HD
MTV LIVE HD
Nelonen Pro 1 HD
Nelonen Pro 2 HD
TNT7 HD
Normaaliresoluution kanavat:
Discovery Channel
Eurosport
Nelonen Maailma
Nelonen Perhe
Nelonen Kino
Showtime
URHOtv

DNA:n antenniverkon maksu-tv-paketit ja normaalihinnat 18.8. alkaen:

DNA Welho TV Antenni S 9,90 e/kk
DNA Welho TV Antenni M 19,90 e/kk
DNA Welho TV Antenni L 34,90 e/kk
DNA Welho TV Antenni Mix HD 29,90 e/kk
Nelonen Paketti 19,95 e/kk
CANAL+ Total 24,95 e/kk
Nelonen Pro -paketti (*) 13,95 e/kk

(*) tilattavissa DNA Welho TV Antenni -pakettien päälle

Antenni TV-kortti 2,52 e/kk

Katso myös:
- DNA:n antenniverkon näkyvyysaluekartta: www.dna.fi/nakyvyys
- DNA Welho Antenniasennuspalvelu: www.welho.fi/antenniasennus
- Suomen Satelliitti- ja antenniliiton SANT:in laatima Pientalon antenniopas: www.sant.fi
- Tietoa Antenna Ready HD hyväksytyistä laitteista: www.testatutlaitteet.fi
- IBC Innovation Awards 2011: http://www.dna.fi/DNAOy/Media/Tiedotteet/Sivut/DNAehdollakansainväliseninnovaatiopalkinnonsaajaksi.aspx  

DNA Oy on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yksityishenkilöille ja yrityksille laadukkaita, viimeisintä teknologiaa hyödyntäviä puhe-, data- ja tv-palveluita. DNA:n liikevaihto vuonna 2010 oli 690 miljoonaa euroa ja liikevoitto 65 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 3 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon asiakkuutta. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi .

kysy-lisaa

Yhteystiedot

Palvelemme nopeasti ja luotettavasti, myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Soita vaikka heti!

Marko Kallio

puhelin: 040 727 8886
email: mk (at) digiasennus.fi
osoite:
Kalastajantie 13
39200 KYRÖSKOSKI
teleurakointi a netti sant uusilogo paino nimi
 

toimialue-kartta

Ajankohtaista

12.09.2016 -

Antenni-tv-verkon taajuus muuttuu Eurajoen päälähetysasemalla tiistaista torstaihin 13.9. – 15.9. C- ja E-kanavanipun lähetyksissä. Taajuusmuutostyötä tehdään kolmen muutospäivän ajan. Kaikissa tv-lähetyksissä on kolmena päivänä enintään seitsemän tunnin lähetyskatkos. Lähetykset käynnistyvät uusilla taajuuksilla viimeistään torstaina 15. syyskuuta. Lue lisää...

 
07.06.2016 -

Antenni-tv-verkon Hämeenkyrön Kyröskosken täytelähetinasemalla C- ja E-kanavanippujen lähetystaajuudet ovat muuttuneet tänään tiistaina 7. kesäkuuta. C-kanavanipun uusi lähetystaajuus on 658 MHz eli kanava 44 ja E-kanavanipunuusi lähetystaajuus on 674 MHz eli kanava 46. Lue lisää...

 
23.05.2016 -

Antenni-tv-verkon taajuus muuttuu Tampereen Teiskon päälähetysasemalla tiistaista torstaihin 24. – 26. toukokuuta C-, D-, E- ja H-kanavanipun lähetyksissä. Taajuusmuutostyötä tehdään kolmen muutospäivän ajan. Kaikissa tv-lähetyksissä on kolmena päivänä enintään seitsemän tunnin lähetyskatkos. Lähetykset käynnistyvät uusilla taajuuksilla viimeistään torstaina 26. toukokuuta. Lue lisää...