MK Digiasennuksen työnkuvaan kuuluu kaikenlaiset television katseluun ja äänentoistoon liittyvät työt pientalojen antennijärjestelmistä viihde-elektroniikkatuotteiden asennus-, käyttöönotto- ja opastuspalveluihin.

YLE FST5 ja SVT World jakavat yhteisen kanavapaikan 1.9. alkaen

TV-kanavat YLE FST5 ja SVT World lähettävät syyskuun alusta lähtien ohjelmaa yhteisellä kanavapaikalla 5.

Digita valmistelee muutosta tiistaina 30.8., mikä aiheuttaa lyhyitä, muutamien sekuntien pituisia katkoksia A-kanavanipun tv-lähetyksiin koko maassa.

Syyskuun alussa tapahtuva muutos yhdistää ruotsinkieliset kanavat YLE FST5:n ja SVT Worldin toimimaan samalla kanavapaikalla 5, joka on jo ennestään ollut YLE FST5:n kanavapaikka. SVT World-kanavalla ei jatkossa ole omaa erillistä kanavapaikkaa. Samalla SVT World muuttuu maksullisesta kanavasta vapaasti katsottavaksi. Maksu-tv-operaattori PlusTV on ollut yhteydessä SVT World -kanavan tilaajiin jakelun päättymisestä. Lisätietoja: http://www.plustv.fi/Asiakaspalvelu/PlusTV-tiedottaa/SVT-World--kanavan-saatavuus-19-alkaen/.

YLE FST5:n ohjelmia lähetetään lähinnä aamuisin ja iltaisin. YLE FST5:n ohjelmat ovat jatkossakin suomeksi tekstitettyjä. SVT Worldin ohjelmia lähetetään päivisin, myöhään iltaisin ja öisin. YLE FST5 näkyy jatkossakin koko Suomessa. SVT World muuttuu vapaaksi kanavaksi, joka tavoittaa kaksi kolmannesta suomalaisista, kun se ennen oli maksullinen ja kattoi koko maan. Tarkemmat näkyvyysaluetiedot löytyvät Digitan Internet-sivuilta www.digita.fi/kartat ja Digitan karttapalvelusta www.digita.fi/karttapalvelu.

Digita tekee valmistelevia teknisiä töitä tiistaina 30. elokuuta klo 8.00–16.00 välisenä aikana, mikä aiheuttaa lyhyitä, muutamien sekuntien mittaisia katkoksia kaikkiin A-kanavanipun tv-lähetyksiin koko maassa. Muutos ei aiheuta toimenpiteitä kuluttajille. Kanavanippuun A kuuluvat YLE TV1, YLE TV2, YLE Teema, YLE FST5, SuomiTV ja SVT World sekä radiokanavat Ylen klassinen, YLE Puhe ja YLE Mondo.

Digita pahoittelee katkoksista mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

kysy-lisaa

Yhteystiedot

Palvelemme nopeasti ja luotettavasti, myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Soita vaikka heti!

Marko Kallio

puhelin: 040 727 8886
email: mk (at) digiasennus.fi
osoite:
Kalastajantie 13
39200 KYRÖSKOSKI
teleurakointi a netti sant uusilogo paino nimi
 

toimialue-kartta

Ajankohtaista

12.09.2016 -

Antenni-tv-verkon taajuus muuttuu Eurajoen päälähetysasemalla tiistaista torstaihin 13.9. – 15.9. C- ja E-kanavanipun lähetyksissä. Taajuusmuutostyötä tehdään kolmen muutospäivän ajan. Kaikissa tv-lähetyksissä on kolmena päivänä enintään seitsemän tunnin lähetyskatkos. Lähetykset käynnistyvät uusilla taajuuksilla viimeistään torstaina 15. syyskuuta. Lue lisää...

 
07.06.2016 -

Antenni-tv-verkon Hämeenkyrön Kyröskosken täytelähetinasemalla C- ja E-kanavanippujen lähetystaajuudet ovat muuttuneet tänään tiistaina 7. kesäkuuta. C-kanavanipun uusi lähetystaajuus on 658 MHz eli kanava 44 ja E-kanavanipunuusi lähetystaajuus on 674 MHz eli kanava 46. Lue lisää...

 
23.05.2016 -

Antenni-tv-verkon taajuus muuttuu Tampereen Teiskon päälähetysasemalla tiistaista torstaihin 24. – 26. toukokuuta C-, D-, E- ja H-kanavanipun lähetyksissä. Taajuusmuutostyötä tehdään kolmen muutospäivän ajan. Kaikissa tv-lähetyksissä on kolmena päivänä enintään seitsemän tunnin lähetyskatkos. Lähetykset käynnistyvät uusilla taajuuksilla viimeistään torstaina 26. toukokuuta. Lue lisää...