MK Digiasennuksen työnkuvaan kuuluu kaikenlaiset television katseluun ja äänentoistoon liittyvät työt pientalojen antennijärjestelmistä viihde-elektroniikkatuotteiden asennus-, käyttöönotto- ja opastuspalveluihin.

HD-urheilua, dokumentteja ja lastenohjelmaa - DNA:n antenniverkon tarjonta kasvaa ja monipuolistuu

Valtioneuvosto myönsi DNA:n antenniverkkoon 21. joulukuuta viisi uutta ohjelmistotoimilupaa. Lisäksi yhteen toimilupaan tehtiin muutos. Uudet luvat merkitsevät antennikoteihin entistä laajempaa ja monipuolisempaa tarjontaa ja ilahduttavat erityisesti urheilun ystäviä, sillä teräväpiirtoisena esitettävän huippu-urheilun määrä kasvaa merkittävästi.

DNA uskookin alkavan vuoden muodostuvan HDTV:n varsinaiseksi läpimurtokaudeksi, sillä nyt myös antenniverkon katsojat pääsevät seuraamaan muun muassa F1-kisoja HD-lähetyksinä.

Nyt tehtyjen toimilupapäätösten myötä DNA:n antenniverkkoon tulee kaksi uutta teräväpiirtoista urheilukanavaa, MTV3 Max HD ja CANAL+ Urheilu HD , sekä neljä standardiresoluutiolla ohjelmat esittävää kanavaa: dokumenttikanava Animal Planet , viihdekanava BBC Entertainment sekä lapsille suunnatut Disney XD ja Playhouse Disney .

"Uudet ohjelmistoluvat mahdollistavat antennikodeille tanakan huippu-urheilutarjonnan laadukkaina teräväpiirtolähetyksinä. Edessä on teräväpiirron todellinen läpimurtokausi, sillä kaikki tärkeät tapahtumat, kuten jääkiekon SM-liigan finaalit, Leijonien maaottelupelit, Formula 1 -kausi, rallin MM-sarja, Englannin Valioliiga ja tenniksen huipputurnaukset tulevat tarjolle teräväpiirtona. Olemme todella tyytyväisiä, että nämä kaikki ovat vastaanotettavissa meidän VHF-antenniverkostamme", kertoo DNA:n televisioliiketoiminnasta vastaava johtaja Mikko Saarentaus .

Kun uudet ohjelmistoluvan saaneet kanavat aloittavat lähetyksensä, eri operaattoreiden antenniverkoissa on jakelulupa kaikkiaan 59 tv-kanavalla. DNA:n VHF-verkossa on jakelulupa yhteensä 22 kanavalla, joista 9 on teräväpiirtokanavia. DNA:lla on sekä kaapeli- että antenniverkossa Suomen laajin HD-kanavien tarjonta.

Oikeanlaisella antennijärjestelmällä kaikki palvelut

DNA:n antenniverkon tarjonnan seuraaminen on mahdollista talouksissa, joissa on toimiva VHF-antenni suunnattuna DNA:n lähetinasemaan sekä DVB-T2 Antenna Ready HD -hyväksytty vastaanotin. Peruskanavat vastaanotetaan edelleen kiinteistön UHF-antennilla perinteisestä antenniverkosta.

"Nyt viimeistään on aika huolehtia kiinteistöjen antennijärjestelmä tämän päivän tarjonnan tasolle ja varmistaa sekä VHF- että UHF-alueen häiriötön vastaanotto, jotta kotona voidaan nauttia kaikkien antenniverkkojen tarjoamasta laajasta kanavavalikoimasta - eli peruslaatuisten kanavien lisäksi myös laajasta teräväpiirtotarjonnasta", Mikko Saarentaus kertoo.

DNA:n uuden sukupolven VHF-antenniverkko kattaa tällä hetkellä lähes 70 prosenttia Suomen kotitalouksista ja sen peittoalue laajenee vuoden 2012 alkupuolella noin 85 prosenttiin.

DNA toimii verkossaan sekä verkko- että palveluoperaattorina, mutta DNA:n antenniverkko on myös muiden palveluoperaattoreiden hyödynnettävissä.

DNA käynnisti ensimmäisenä Suomessa ja yhtenä ensimmäisistä toimijoista Euroopassa DVB-T2-standardin mukaiset antenniteräväpiirtolähetykset joulukuussa 2010. Antenniverkon maksu-tv-palveluita DNA ryhtyi tarjoamaan elokuussa 2011. DNA:n antenniverkon edistyksellinen ratkaisu palkittiin viime syyskuussa peräti kahdella kansainvälisellä IBC 2011 Award -innovaatiopalkinnolla.

Tietoa DNA:n antenni-tv-verkosta ja palveluista: http://www2.dna.fi/antennitv

kysy-lisaa

Yhteystiedot

Palvelemme nopeasti ja luotettavasti, myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Soita vaikka heti!

Marko Kallio

puhelin: 040 727 8886
email: mk (at) digiasennus.fi
osoite:
Kalastajantie 13
39200 KYRÖSKOSKI
teleurakointi a netti sant uusilogo paino nimi
 

toimialue-kartta

Ajankohtaista

12.09.2016 -

Antenni-tv-verkon taajuus muuttuu Eurajoen päälähetysasemalla tiistaista torstaihin 13.9. – 15.9. C- ja E-kanavanipun lähetyksissä. Taajuusmuutostyötä tehdään kolmen muutospäivän ajan. Kaikissa tv-lähetyksissä on kolmena päivänä enintään seitsemän tunnin lähetyskatkos. Lähetykset käynnistyvät uusilla taajuuksilla viimeistään torstaina 15. syyskuuta. Lue lisää...

 
07.06.2016 -

Antenni-tv-verkon Hämeenkyrön Kyröskosken täytelähetinasemalla C- ja E-kanavanippujen lähetystaajuudet ovat muuttuneet tänään tiistaina 7. kesäkuuta. C-kanavanipun uusi lähetystaajuus on 658 MHz eli kanava 44 ja E-kanavanipunuusi lähetystaajuus on 674 MHz eli kanava 46. Lue lisää...

 
23.05.2016 -

Antenni-tv-verkon taajuus muuttuu Tampereen Teiskon päälähetysasemalla tiistaista torstaihin 24. – 26. toukokuuta C-, D-, E- ja H-kanavanipun lähetyksissä. Taajuusmuutostyötä tehdään kolmen muutospäivän ajan. Kaikissa tv-lähetyksissä on kolmena päivänä enintään seitsemän tunnin lähetyskatkos. Lähetykset käynnistyvät uusilla taajuuksilla viimeistään torstaina 26. toukokuuta. Lue lisää...