MK Digiasennuksen työnkuvaan kuuluu kaikenlaiset television katseluun ja äänentoistoon liittyvät työt pientalojen antennijärjestelmistä viihde-elektroniikkatuotteiden asennus-, käyttöönotto- ja opastuspalveluihin.

Tallentavaan 500 GB:n HD-digiboksiin uusi ohjelmistopäivitys

Uusi ohjelmistopäivitys v.2_2_4 tallentavaan 500 GB:n Canal Digital (ADB-PVR) HD-digiboksiin tulee voimaan torstaina 19.1.2012.

Päivityksen myötä digiboksiin päivittyy seuraavat toiminnot:

• Yhtäaikainen kahden kanavan tallennus ja kolmannen katsominen
Päivityksen myötä voi digiboksilla nyt tallentaa kahta kanavaa yhtä aikaa, samalla kun katsoo kolmatta. Samaan aikaan voi kuitenkin katsoa ainoastaan niitä kanavia, joiden lähetys vastaanotetaan samalta taajuudelta kuin tallennettavat kanavat. Katsottavat kanavat näkyvät kanavalistalla valkoisella. Katsoakseen muita kanavia, tulee toinen tallennus pysäyttää.

• Päivitetty Ohje-valikko
Ohje-valikosta löytyy nyt opastus kahden kanavan tallentamiseen ja kolmannen yhtäaikaiseen katsomiseen.

• Äänitila-asetus
Äänitila-asetus “Dolby Digital” on otettu pois päältä laitteen oletusasetuksena. Asetus on aiheuttanut joidenkin televisioiden kanssa ääniongelmia.

• Uusi opaste
MyTV –listalle on tuotu uusi opaste kanavien poistamiseen (punainen -nappi)

• Jakso- ja sarjatallennus
Painamalla Tallennus-nappia televisiosarjan jakson katselun aikana, laite pyytää nyt valitsemaan halutaanko tallentaa nyt katsottava jakso vai koko sarja.

• Signaalivian takia ilmenevät tallennusongelmat ilmoitetaan
Jos tallennus katkeaa yhtäkkiä signaalivian takia, ruudussa ilmoitetaan nyt mistä tallennuskatkos johtuu.

• Uusien ohjelmistojen lataaminen
Uusien ohjelmistojen lataamisen jälkeen lisätty infoteksti uusien ohjelmistojen toiminnoista ja käytöstä.

• Television kontrollointi iPhonesta tai iPadista
Ilmainen iPhone/iPad -applikaatio on ladattavissa lähi viikkoina App Storesta (tarkka ajankohta ilmoitetaan myöhemmin), jonka jälkeen laitetta voi käyttää HD-digiboksin kauko-ohjaimena.

Ohjeet päivityksen etenemisestä:
Ohjelmistopäivitys tapahtuu automaattisesti digiboksin ollessa stand by –tilassa. Päivitys käynnistyy viiden minuutin kuluttua digiboksin sulkemisesta. Päivittyminen kestää noin viisi minuuttia.

Päivityksen aikana digiboksia ei voi käyttää. Päivityksen eteneminen näkyy ruudulla. Laite etsii stand by –tilassa automaattisesti uusia päivityksiä joka kuudes tunti.

Kun digiboksi laitetaan päälle ensimmäisen kerran päivityksen jälkeen, ruutuun ilmesty infoteksti, joka kertoo päivityksen tapahtuneen ja listaa sen myötä tulleet ohjelmistomuutokset. Ruudun voi ohittaa painamalla OK.

kysy-lisaa

Yhteystiedot

Palvelemme nopeasti ja luotettavasti, myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Soita vaikka heti!

Marko Kallio

puhelin: 040 727 8886
email: mk (at) digiasennus.fi
osoite:
Kalastajantie 13
39200 KYRÖSKOSKI
teleurakointi a netti sant uusilogo paino nimi
 

toimialue-kartta

Ajankohtaista

12.09.2016 -

Antenni-tv-verkon taajuus muuttuu Eurajoen päälähetysasemalla tiistaista torstaihin 13.9. – 15.9. C- ja E-kanavanipun lähetyksissä. Taajuusmuutostyötä tehdään kolmen muutospäivän ajan. Kaikissa tv-lähetyksissä on kolmena päivänä enintään seitsemän tunnin lähetyskatkos. Lähetykset käynnistyvät uusilla taajuuksilla viimeistään torstaina 15. syyskuuta. Lue lisää...

 
07.06.2016 -

Antenni-tv-verkon Hämeenkyrön Kyröskosken täytelähetinasemalla C- ja E-kanavanippujen lähetystaajuudet ovat muuttuneet tänään tiistaina 7. kesäkuuta. C-kanavanipun uusi lähetystaajuus on 658 MHz eli kanava 44 ja E-kanavanipunuusi lähetystaajuus on 674 MHz eli kanava 46. Lue lisää...

 
23.05.2016 -

Antenni-tv-verkon taajuus muuttuu Tampereen Teiskon päälähetysasemalla tiistaista torstaihin 24. – 26. toukokuuta C-, D-, E- ja H-kanavanipun lähetyksissä. Taajuusmuutostyötä tehdään kolmen muutospäivän ajan. Kaikissa tv-lähetyksissä on kolmena päivänä enintään seitsemän tunnin lähetyskatkos. Lähetykset käynnistyvät uusilla taajuuksilla viimeistään torstaina 26. toukokuuta. Lue lisää...