MK Digiasennuksen työnkuvaan kuuluu kaikenlaiset television katseluun ja äänentoistoon liittyvät työt pientalojen antennijärjestelmistä viihde-elektroniikkatuotteiden asennus-, käyttöönotto- ja opastuspalveluihin.

TV Viihde tuo CANAL+ Urheilu HD -kanavan yksinoikeudella antennikoteihin

TV Viihde ja MTV MEDIA ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka antaa TV Viihteelle yksinoikeuden näyttää uutta CANAL+ Urheilu HD -kanavaa antenniverkossa. Uusi teräväpiirtokanava aloittaa huhtikuun alussa, ja antennitalouksissa sitä voi katsella TV Viihteen maksu-tv-kortilla. TV Viihteen yksinoikeus jatkuu vuoden 2013 kevääseen saakka.

- Teräväpiirtolähetykset ovat yksi MTV MEDIAn tärkeimmistä painopisteistä. On hienoa, että nyt myös antennitalouksissa voidaan nauttia HD-tarjonnasta CANAL+:n laadukkaiden urheilusisältöjen myötä. TV Viihteen kautta meillä on mahdollisuus tavoittaa lähes kaikki antennitaloudet Suomessa. Uskomme, että erityisesti urheilulähetykset ovat merkittävässä roolissa teräväpiirtokatselun yleistymisessä, arvioi internet- ja kuluttajaliiketoiminnan johtaja Jorma Härkönen MTV MEDIAsta.

 Antennitalouksissa asuvat pääsevät ensimmäistä kertaa nauttimaan myös suorista MM-jääkiekon teräväpiirtolähetyksistä.

 - MTV MEDIA panostaa teräväpiirtoon ja valtaosa ohjelmistosta on jo natiivi-hd-laatua. Suomalaiset katsojat ansaitsevat parhaan mahdollisen laadun erityisesti kevään suureen urheilutapahtumaan, MM-kotikisoihin, liittyen, Härkönen jatkaa.

Tällä hetkellä joka neljännessä suomalaistaloudessa on jo maksu-tv, ja kasvava teräväpiirtotarjonta on keino laajentaa asiakaskuntaa.

 - Odotukset jääkiekon MM-kisoja kohtaan ovat suuret. Olemme lyhyessä ajassa saavuttaneet noin 50 000 maksu-tv –tilaajaa ja maksu-tv penetraatio on jälleen lähtenyt kasvuun. HD-digiboksien saatavuus markkinoilla on parantunut huomattavasti ja se edistää teräväpiirtoon siirtymistä lähikuukausina, TV Viihteen toimitusjohtaja Vesa Mars sanoo.

 CANAL+ Urheilu HD -kanavalla seurataan Leijonien valmistautumista koko kevään ajan. Huhtikuun alkupuolella pelattavan Tshekin Euro Hockey Tour -turnauksen ja kevään maaotteluiden jälkeen loppuhuipennuksena nähdään MM-kisat toukokuussa 2012.

 MM-kisojen kaikki 64 ottelua tuotetaan teräväpiirtotekniikalla. Suoraa ottelulähetystä tuotetaan yhteensä noin 200 tuntia, eli kaksi kertaa enemmän kuin aikaisemmista kisoista. Kaikilla TV Viihde -palvelun hankkivilla on mahdollisuus katsoa kevään jääkiekon arvo-otteluita teräväpiirtona.

CANAL+:n muusta urheilutarjonnasta CANAL+ Urheilu HD -kanavalla nähdään kevään ja kesän aikana mm. Englannin Valioliigaa, Espanjan La Ligaa, yleisurheilun Timanttiliigaa sekä tenniksen Wimbledon-turnaus.

 CANAL+ Urheilu HD näkyy TV Viihteen maksu-tv-kortilla kanavapaikalla 67.

HD-lähetysten katsomiseen tarvitaan DVB-T2 -virittimellä varustettu digiboksi tai televisio.

kysy-lisaa

Yhteystiedot

Palvelemme nopeasti ja luotettavasti, myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Soita vaikka heti!

Marko Kallio

puhelin: 040 727 8886
email: mk (at) digiasennus.fi
osoite:
Kalastajantie 13
39200 KYRÖSKOSKI
teleurakointi a netti sant uusilogo paino nimi
 

toimialue-kartta

Ajankohtaista

12.09.2016 -

Antenni-tv-verkon taajuus muuttuu Eurajoen päälähetysasemalla tiistaista torstaihin 13.9. – 15.9. C- ja E-kanavanipun lähetyksissä. Taajuusmuutostyötä tehdään kolmen muutospäivän ajan. Kaikissa tv-lähetyksissä on kolmena päivänä enintään seitsemän tunnin lähetyskatkos. Lähetykset käynnistyvät uusilla taajuuksilla viimeistään torstaina 15. syyskuuta. Lue lisää...

 
07.06.2016 -

Antenni-tv-verkon Hämeenkyrön Kyröskosken täytelähetinasemalla C- ja E-kanavanippujen lähetystaajuudet ovat muuttuneet tänään tiistaina 7. kesäkuuta. C-kanavanipun uusi lähetystaajuus on 658 MHz eli kanava 44 ja E-kanavanipunuusi lähetystaajuus on 674 MHz eli kanava 46. Lue lisää...

 
23.05.2016 -

Antenni-tv-verkon taajuus muuttuu Tampereen Teiskon päälähetysasemalla tiistaista torstaihin 24. – 26. toukokuuta C-, D-, E- ja H-kanavanipun lähetyksissä. Taajuusmuutostyötä tehdään kolmen muutospäivän ajan. Kaikissa tv-lähetyksissä on kolmena päivänä enintään seitsemän tunnin lähetyskatkos. Lähetykset käynnistyvät uusilla taajuuksilla viimeistään torstaina 26. toukokuuta. Lue lisää...