Antenni- ja tietoverkkotyöt

AVA aloittaa lähetykset antenni-tv-verkon A-kanavavanipussa 1.2.

AVA-kanava käynnistää lähetyksensä antenni-tv-verkon A-kanavanipussa kanavapaikalla 13 keskiviikkona 1. helmikuuta 2012.

Saadakseen kanavan näkyviin on kuluttajien tehtävä vastaanottimissa kanavahaku uudelleen.

Valtioneuvosto myönsi joulukuussa ohjelmistotoimiluvan MTV Oy:n AVA-kanavalle Digitan valtakunnalliseen A-kanavanippuun. AVA on naisille suunnattu lifestyle-kanava. AVAn myötä antenni-tv-verkon sisältötarjonta kasvaa maanlaajuisesti.

Digitan antenni-tv-verkko tavoittaa 99,98 % suomalaisista. Kanavanippuun A kuuluvat YLE TV1, YLE TV2, YLE Teema, YLE FST5/ SVT World ja SuomiTV sekä radiokanavat Ylen klassinen, YLE Puhe ja YLE Mondo.

Kanavahaku digivastaanottimissa

Useimmat vastaanottimet etsivät kanavat automaattisesti. Kuluttajan tulee vain käynnistää kanavahaku. Jotkin vastaanottimet saattavat vaatia tehdasasetusten palauttamisen ennen kanavahaun tekemistä.

AVA-kanavan lähetykset alkavat keskiviikkona 1.2. klo 6.00, mutta kanavan voi hakea vastaanottimen kanavalistalle jo 25.1. jälkeen.

kysy-lisaa

Yhteystiedot

Palvelemme nopeasti ja luotettavasti, myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Soita vaikka heti!

Marko Kallio

puhelin: 040 727 8886
email: mk (at) digiasennus.fi
osoite:
Kalastajantie 13
39200 KYRÖSKOSKI
  sant uusilogo paino nimi

        

                   

 

toimialue-kartta

Ajankohtaista

31.01.2019 -

Antennitelevision jo ennestään runsas sisältötarjonta kasvaa, kun Hevosurheilu ja Maaseudun Tulevaisuus tuovat 2. helmikuuta alkaen Ravilauantain Digitan antenni-tv-verkon kanavalle 26.

Lue lisää...
 
24.10.2018 -

Tv-yhtiöt ovat tänään 24.10.2018 kertoneet, että antenniverkon HD-siirtymän ajankohta siirtyy myöhemmäksi. Uutta päivämäärä ei ole julkistettu. Lue lisää...