MK Digiasennuksen työnkuvaan kuuluu kaikenlaiset television katseluun ja äänentoistoon liittyvät työt pientalojen antennijärjestelmistä viihde-elektroniikkatuotteiden asennus-, käyttöönotto- ja opastuspalveluihin.

AVA aloittaa lähetykset antenni-tv-verkon A-kanavavanipussa 1.2.

AVA-kanava käynnistää lähetyksensä antenni-tv-verkon A-kanavanipussa kanavapaikalla 13 keskiviikkona 1. helmikuuta 2012.

Saadakseen kanavan näkyviin on kuluttajien tehtävä vastaanottimissa kanavahaku uudelleen.

Valtioneuvosto myönsi joulukuussa ohjelmistotoimiluvan MTV Oy:n AVA-kanavalle Digitan valtakunnalliseen A-kanavanippuun. AVA on naisille suunnattu lifestyle-kanava. AVAn myötä antenni-tv-verkon sisältötarjonta kasvaa maanlaajuisesti.

Digitan antenni-tv-verkko tavoittaa 99,98 % suomalaisista. Kanavanippuun A kuuluvat YLE TV1, YLE TV2, YLE Teema, YLE FST5/ SVT World ja SuomiTV sekä radiokanavat Ylen klassinen, YLE Puhe ja YLE Mondo.

Kanavahaku digivastaanottimissa

Useimmat vastaanottimet etsivät kanavat automaattisesti. Kuluttajan tulee vain käynnistää kanavahaku. Jotkin vastaanottimet saattavat vaatia tehdasasetusten palauttamisen ennen kanavahaun tekemistä.

AVA-kanavan lähetykset alkavat keskiviikkona 1.2. klo 6.00, mutta kanavan voi hakea vastaanottimen kanavalistalle jo 25.1. jälkeen.

kysy-lisaa

Yhteystiedot

Palvelemme nopeasti ja luotettavasti, myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Soita vaikka heti!

Marko Kallio

puhelin: 040 727 8886
email: mk (at) digiasennus.fi
osoite:
Kalastajantie 13
39200 KYRÖSKOSKI
teleurakointi a netti sant uusilogo paino nimi
 

toimialue-kartta

Ajankohtaista

01.02.2016 -

Discovery-kanavayhtiön kanavien lähetys Canal Digitalin jakelussa on tilapäisesti katkolla, koska kanavayhtiön ja Canal Digitalin välillä käytävät sopimusneuvottelut ovat kesken ja vanha lähetyssopimus on umpeutunut.

Katkos koskee seuraavia kanavia: Discovery Channel, Investigation Discovery, Discovery Science, Discovery World, Discovery HD Showcase, TLC, Animal Planet, Eurosport 1 ja Eurosport 2. Lue lisää...

 
10.01.2016 -

Antenni-tv:n taajuusmuutostöiden vaihe II käynnistyy 25. tammikuuta alkavalla viikolla ja päättyy toukokuun lopussa. Vaihe II:n aikana muutostöitä tehdään Keski-Suomen, Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaan, Kanta-Hämeen, Pohjois- ja Etelä-Savon, Pohjois- ja Etelä-Karjalan, Uudenmaan sekä Lapin alueilla. Lue lisää...

 
17.12.2015 -

Ylen HD-muotoisten kanavien lähetykset päättyvät Digitan antenni-tv-verkossa 31.12.2015. Muutos ei vaikuta Ylen peruskanavien eli SD-muotoisten televisiokanavien jakeluun millään tavalla. Ne näkyvät edelleen valtakunnallisessa A-kanavanipussa.

Lue lisää...