MK Digiasennuksen työnkuvaan kuuluu kaikenlaiset television katseluun ja äänentoistoon liittyvät työt pientalojen antennijärjestelmistä viihde-elektroniikkatuotteiden asennus-, käyttöönotto- ja opastuspalveluihin.

AVA aloittaa lähetykset antenni-tv-verkon A-kanavavanipussa 1.2.

AVA-kanava käynnistää lähetyksensä antenni-tv-verkon A-kanavanipussa kanavapaikalla 13 keskiviikkona 1. helmikuuta 2012.

Saadakseen kanavan näkyviin on kuluttajien tehtävä vastaanottimissa kanavahaku uudelleen.

Valtioneuvosto myönsi joulukuussa ohjelmistotoimiluvan MTV Oy:n AVA-kanavalle Digitan valtakunnalliseen A-kanavanippuun. AVA on naisille suunnattu lifestyle-kanava. AVAn myötä antenni-tv-verkon sisältötarjonta kasvaa maanlaajuisesti.

Digitan antenni-tv-verkko tavoittaa 99,98 % suomalaisista. Kanavanippuun A kuuluvat YLE TV1, YLE TV2, YLE Teema, YLE FST5/ SVT World ja SuomiTV sekä radiokanavat Ylen klassinen, YLE Puhe ja YLE Mondo.

Kanavahaku digivastaanottimissa

Useimmat vastaanottimet etsivät kanavat automaattisesti. Kuluttajan tulee vain käynnistää kanavahaku. Jotkin vastaanottimet saattavat vaatia tehdasasetusten palauttamisen ennen kanavahaun tekemistä.

AVA-kanavan lähetykset alkavat keskiviikkona 1.2. klo 6.00, mutta kanavan voi hakea vastaanottimen kanavalistalle jo 25.1. jälkeen.

kysy-lisaa

Yhteystiedot

Palvelemme nopeasti ja luotettavasti, myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Soita vaikka heti!

Marko Kallio

puhelin: 040 727 8886
email: mk (at) digiasennus.fi
osoite:
Kalastajantie 13
39200 KYRÖSKOSKI
teleurakointi a netti sant uusilogo paino nimi
 

toimialue-kartta

Ajankohtaista

07.02.2014 -

Yle ja Digita ovat sopineet Ylen HD-muotoisten kanavien antennijakelusta 7.2. alkaen. Digita ottaa jakeluunsa kanavat Yle TV1 HD, Yle TV2 HD ja Yle Fem HD. Lue lisää...

 
24.01.2014 -

DNA tuo Yle TV1 ja TV2 -kanavien uudet teräväpiirtoversiot sekä kaapeli- että antenniverkkoonsa 28. tammikuuta. DNA aloittaa Ylen uusien teräväpiirtokanavien jakelun operaattoreista ensimmäisenä, heti kun kanavat aloittavat lähetyksensä, ja antennissa ne ovat saatavissa vain DNA:lta. Lue lisää...

 
03.01.2014 -

Uusien 800 MHz:n 4G-tukiasemien rakentaminen käynnistyy

Pienelle osalle antenni-TV:n katsojista saattaa aiheutua häiriöitä, jotka korjataan veloituksetta. Lue lisää...