MK Digiasennuksen työnkuvaan kuuluu kaikenlaiset television katseluun ja äänentoistoon liittyvät työt pientalojen antennijärjestelmistä viihde-elektroniikkatuotteiden asennus-, käyttöönotto- ja opastuspalveluihin.

AVA aloittaa lähetykset antenni-tv-verkon A-kanavavanipussa 1.2.

AVA-kanava käynnistää lähetyksensä antenni-tv-verkon A-kanavanipussa kanavapaikalla 13 keskiviikkona 1. helmikuuta 2012.

Saadakseen kanavan näkyviin on kuluttajien tehtävä vastaanottimissa kanavahaku uudelleen.

Valtioneuvosto myönsi joulukuussa ohjelmistotoimiluvan MTV Oy:n AVA-kanavalle Digitan valtakunnalliseen A-kanavanippuun. AVA on naisille suunnattu lifestyle-kanava. AVAn myötä antenni-tv-verkon sisältötarjonta kasvaa maanlaajuisesti.

Digitan antenni-tv-verkko tavoittaa 99,98 % suomalaisista. Kanavanippuun A kuuluvat YLE TV1, YLE TV2, YLE Teema, YLE FST5/ SVT World ja SuomiTV sekä radiokanavat Ylen klassinen, YLE Puhe ja YLE Mondo.

Kanavahaku digivastaanottimissa

Useimmat vastaanottimet etsivät kanavat automaattisesti. Kuluttajan tulee vain käynnistää kanavahaku. Jotkin vastaanottimet saattavat vaatia tehdasasetusten palauttamisen ennen kanavahaun tekemistä.

AVA-kanavan lähetykset alkavat keskiviikkona 1.2. klo 6.00, mutta kanavan voi hakea vastaanottimen kanavalistalle jo 25.1. jälkeen.

kysy-lisaa

Yhteystiedot

Palvelemme nopeasti ja luotettavasti, myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Soita vaikka heti!

Marko Kallio

puhelin: 040 727 8886
email: mk (at) digiasennus.fi
osoite:
Kalastajantie 13
39200 KYRÖSKOSKI
teleurakointi a netti sant uusilogo paino nimi
 

toimialue-kartta

Ajankohtaista

07.06.2016 -

Antenni-tv-verkon Hämeenkyrön Kyröskosken täytelähetinasemalla C- ja E-kanavanippujen lähetystaajuudet ovat muuttuneet tänään tiistaina 7. kesäkuuta. C-kanavanipun uusi lähetystaajuus on 658 MHz eli kanava 44 ja E-kanavanipunuusi lähetystaajuus on 674 MHz eli kanava 46. Lue lisää...

 
23.05.2016 -

Antenni-tv-verkon taajuus muuttuu Tampereen Teiskon päälähetysasemalla tiistaista torstaihin 24. – 26. toukokuuta C-, D-, E- ja H-kanavanipun lähetyksissä. Taajuusmuutostyötä tehdään kolmen muutospäivän ajan. Kaikissa tv-lähetyksissä on kolmena päivänä enintään seitsemän tunnin lähetyskatkos. Lähetykset käynnistyvät uusilla taajuuksilla viimeistään torstaina 26. toukokuuta. Lue lisää...

 
11.02.2016 -

Lempäälän ja Nokian alueella ilmenneet tv-lähetyshäiriöt ovat johtuneet Tammelan päälähetysasemalla tehdyistä taajuusmuutostöistä. Taajuusmuutostöiden vuoksi kaikilla tv-kanavilla on ollut enintään kuuden tunnin mittaisia lähetyskatkoksia kaikkina kolmena päivänä. Lähetyskatkokset ovat  häirinneet niitä tv-katsojia Lempäälän ja Nokian alueella, jotka ovat suunnanneet antennin Tammelan tv- ja radioasemalle. Lue lisää...