Antenni- ja tietoverkkotyöt

CANAL+: Jääkiekon MM-kisojen televisiointisuunnitelmat tarkentuvat

Jääkiekon MM2012-kotikisat näkyvät monipuolisesti MTV MEDIAn kanavilla. CANAL+ Total -pakettiin kuuluvat urheilukanavat televisioivat kisojen kaikki 64 ottelua, ja vapaasti katsottavissa olevista 12 ottelusta yhdeksän nähdään AVA-kanavalla ja kolme MTV3:lla.

Marraskuussa Karjala-turnauksesta alkanut Leijona-kausi päättyy 4.5.– 20.5. pelattaviin jääkiekon MM-kisoihin, jotka näkyvät laajasti MTV MEDIAn kanavilla. MM-kisojen pääkanavat ovat CANAL+ Total -pakettiin kuuluvat urheilukanavat CANAL+ MM-kiekko 24/7 ja CANAL+ Urheilu sekä näiden teräväpiirtoversiot CANAL+ MM-kiekko 24/7 HD ja CANAL+ Urheilu HD.

CANAL+-kanavat esittävät kisojen kaikki 64 ottelua suorina lähetyksinä, ja koko turnaus nähdään myös teräväpiirtolaadulla. CANAL+ MM- kiekko 24/7  -kanava esittää kisojen aikana suoria ottelulähetyksiä ja kattavia studiolähetyksiä sekä muita erikoisohjelmia ympäri vuorokauden.

"CANAL+:lla MM-kisat nähdään laajempana kuin koskaan. Kiekkofani pääsee mm. 24/7-kanavan myötä elämään keskellä kisoja koko pariviikkoisen turnauksen ajan", kertoo MTV MEDIAn internet- ja kuluttajaliiketoimintajohtaja ja MM-kisojen televisiointiprojektista vastaava Jorma Härkönen.

Vapaasti katsottavat ottelut AVAlla ja MTV3:lla

MM-kisojen Suomen ottelut, välierät, pronssi- sekä loppuottelu esitetään CANAL+-kanavien ohella suorina myös vapaasti katsottavilla kanavilla. Näistä 12 ottelusta yhdeksän nähdään AVA-kanavalla ja kolme MTV3- kanavalla sekä sen teräväpiirtoversiolla MTV3 HD -kanavalla. Kaapeli- ja antenniverkossa jakelussa oleva AVA tavoittaa 99,9 % suomalaisista kotitalouksista, ja se löytyy kanavapaikalta 13.

”MTV MEDIAn ilmaiskanavista AVA on käytännössä paras ratkaisu Suomen otteluiden esittämiseen. Suorat ja helposti venyvät ottelulähetykset olisivat aiheuttaneet hankaluuksia MTV3 ja SUBin vakiintuneissa ohjelmakartoissa”, kertoo Härkönen. ”Suomen sunnuntai- iltapäivien hyvin MTV3:n karttaan istuvat ottelut esitetään kuitenkin CANAL+:n ohella myös Maikkarilla.”

Tarkemmin MM-televisioinnin kokonaisuus aukaistaan maaliskuun lopulla, viikolla 12. Silloin kerrotaan enemmän MTV MEDIAn MM- ohjelmistosta, mm. kokonaan kisoille pyhitetystä CANAL+ MM-kiekko 24/7 -kanavasta sekä muista ohjelmasisällöistä ja niiden tekijöistä.

Jääkiekon MM-kisat TV-kanavittain:

• CANAL+-kanavat (CANAL+ MM-kiekko 24/7 ja CANAL+ Urheilu, CANAL+ MM-kiekko 24/7 HD ja CANAL+ Urheilu HD): kaikki 64 ottelua

• AVA: 9 ottelua (5 Suomen alkusarjaottelua, Suomen puolivälierä, toinen välierä, pronssiottelu ja finaali)

• MTV ja MTV3 HD: 3 ottelua (2 Suomen alkusarjaottelua, toinen välierä)

Jääkiekon MM-kisat TV-kanavittain:

• CANAL+-kanavat: kaikki 64 ottelua

• AVA: 9 ottelua 

• MTV ja MTV3 HD: 3 ottelua


Katso lisää kanavien tarjonnan eroista

www.canalplus.fi/leijonat

www.canalplus.fi

 

kysy-lisaa

Yhteystiedot

Palvelemme nopeasti ja luotettavasti, myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Soita vaikka heti!

Marko Kallio

puhelin: 040 727 8886
email: mk (at) digiasennus.fi
osoite:
Kalastajantie 13
39200 KYRÖSKOSKI
  sant uusilogo paino nimi

        

                   

 

toimialue-kartta

Ajankohtaista

31.01.2019 -

Antennitelevision jo ennestään runsas sisältötarjonta kasvaa, kun Hevosurheilu ja Maaseudun Tulevaisuus tuovat 2. helmikuuta alkaen Ravilauantain Digitan antenni-tv-verkon kanavalle 26.

Lue lisää...
 
24.10.2018 -

Tv-yhtiöt ovat tänään 24.10.2018 kertoneet, että antenniverkon HD-siirtymän ajankohta siirtyy myöhemmäksi. Uutta päivämäärä ei ole julkistettu. Lue lisää...