MK Digiasennuksen työnkuvaan kuuluu kaikenlaiset television katseluun ja äänentoistoon liittyvät työt pientalojen antennijärjestelmistä viihde-elektroniikkatuotteiden asennus-, käyttöönotto- ja opastuspalveluihin.

Viasat Tuplaplatina

VALTAVA KANAVAPAKETTITARJOUS! Viasat Tuplaplatina –kanavapaketin tilaajana saat yli 50 digitaalisen kanavan täydeltä uusimpia elokuvia, Disneyn lastenkanavia, huippu-urheilua ja dokumentteja. Mukana myös Nelonen Pro -kanavat! Lisäksi HD-kanavat veloituksetta.

Nyt myös Tuplakortti! Yhdellä katselumaksulla kanavapaketti kahteen televisioon.

Viasat Tuplaplatina 12 kk tilaus 39,95 €/ kk, sisältäen digiboksin ja lautasantennin.

Tai 24 kk:n tilaus, jonka ensimmäiset 3 kk 29,95 €/kk ja seuraavat 21 kk 39,95 €/kk, sisältäen laitteiden perusasennuksen.

Viasat Tuplaplatina -paketin tilaajana saat suosikkikanavat, laitteet ja asennuksen suoraan kotiisi toimitettuna. Satelliitti-tekniikka mahdollistaa parhaan kuvan- ja äänenlaadun sekä laajimman kanavatarjonnan. Tilaaminen ja asennus ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Kun tilaat MK Digiasennukselta Viasat Tuplaplatina -kanavapaketin sisältyy hintaan kaikki tarvittavat laitteet kuten digiboksi ja lautasantenni. Tilauksen jälkeen soitamme sinulle varataksemme asennusajan.

Tilaa tästä »

Kanavat

Kanavat

Viasat Tuplaplatina - pakettiin kuuluu lukuisa määrä suosikkikanavia.

Viaplay

Katso televisiota silloin kun sinulle sopii

Viaplay

Koe televisio aivan uudella tavalla! Enää sinun ei tarvitse viettää aikaasi selataksesi TV-opasta.

Viaplay on palvelu, jonka avulla voit katsoa elokuvia, dokumentteja, urheilua ja paljon muuta, missä ja milloin itse haluat.

Digiboksit

Digiboksit

Viasat Tuplaplatina - kanavapakettiin kuuluvat digiboksit

kysy-lisaa

Yhteystiedot

Palvelemme nopeasti ja luotettavasti, myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Soita vaikka heti!

Marko Kallio

puhelin: 040 727 8886
email: mk (at) digiasennus.fi
osoite:
Kalastajantie 13
39200 KYRÖSKOSKI
teleurakointi a netti sant uusilogo paino nimi
 

toimialue-kartta

Ajankohtaista

12.09.2016 -

Antenni-tv-verkon taajuus muuttuu Eurajoen päälähetysasemalla tiistaista torstaihin 13.9. – 15.9. C- ja E-kanavanipun lähetyksissä. Taajuusmuutostyötä tehdään kolmen muutospäivän ajan. Kaikissa tv-lähetyksissä on kolmena päivänä enintään seitsemän tunnin lähetyskatkos. Lähetykset käynnistyvät uusilla taajuuksilla viimeistään torstaina 15. syyskuuta. Lue lisää...

 
07.06.2016 -

Antenni-tv-verkon Hämeenkyrön Kyröskosken täytelähetinasemalla C- ja E-kanavanippujen lähetystaajuudet ovat muuttuneet tänään tiistaina 7. kesäkuuta. C-kanavanipun uusi lähetystaajuus on 658 MHz eli kanava 44 ja E-kanavanipunuusi lähetystaajuus on 674 MHz eli kanava 46. Lue lisää...

 
23.05.2016 -

Antenni-tv-verkon taajuus muuttuu Tampereen Teiskon päälähetysasemalla tiistaista torstaihin 24. – 26. toukokuuta C-, D-, E- ja H-kanavanipun lähetyksissä. Taajuusmuutostyötä tehdään kolmen muutospäivän ajan. Kaikissa tv-lähetyksissä on kolmena päivänä enintään seitsemän tunnin lähetyskatkos. Lähetykset käynnistyvät uusilla taajuuksilla viimeistään torstaina 26. toukokuuta. Lue lisää...