Antenni- ja tietoverkkotyöt

Viasat Tuplaplatina

VALTAVA KANAVAPAKETTITARJOUS! Viasat Tuplaplatina –kanavapaketin tilaajana saat yli 50 digitaalisen kanavan täydeltä uusimpia elokuvia, Disneyn lastenkanavia, huippu-urheilua ja dokumentteja. Mukana myös Nelonen Pro -kanavat! Lisäksi HD-kanavat veloituksetta.

Nyt myös Tuplakortti! Yhdellä katselumaksulla kanavapaketti kahteen televisioon.

Viasat Tuplaplatina 12 kk tilaus 39,95 €/ kk, sisältäen digiboksin ja lautasantennin.

Tai 24 kk:n tilaus, jonka ensimmäiset 3 kk 29,95 €/kk ja seuraavat 21 kk 39,95 €/kk, sisältäen laitteiden perusasennuksen.

Viasat Tuplaplatina -paketin tilaajana saat suosikkikanavat, laitteet ja asennuksen suoraan kotiisi toimitettuna. Satelliitti-tekniikka mahdollistaa parhaan kuvan- ja äänenlaadun sekä laajimman kanavatarjonnan. Tilaaminen ja asennus ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Kun tilaat MK Digiasennukselta Viasat Tuplaplatina -kanavapaketin sisältyy hintaan kaikki tarvittavat laitteet kuten digiboksi ja lautasantenni. Tilauksen jälkeen soitamme sinulle varataksemme asennusajan.

Tilaa tästä »

Kanavat

Kanavat

Viasat Tuplaplatina - pakettiin kuuluu lukuisa määrä suosikkikanavia.

Viaplay

Katso televisiota silloin kun sinulle sopii

Viaplay

Koe televisio aivan uudella tavalla! Enää sinun ei tarvitse viettää aikaasi selataksesi TV-opasta.

Viaplay on palvelu, jonka avulla voit katsoa elokuvia, dokumentteja, urheilua ja paljon muuta, missä ja milloin itse haluat.

Digiboksit

Digiboksit

Viasat Tuplaplatina - kanavapakettiin kuuluvat digiboksit

kysy-lisaa

Yhteystiedot

{article 11}{text}{/article} 

toimialue-kartta

Ajankohtaista

31.01.2019 -

Antennitelevision jo ennestään runsas sisältötarjonta kasvaa, kun Hevosurheilu ja Maaseudun Tulevaisuus tuovat 2. helmikuuta alkaen Ravilauantain Digitan antenni-tv-verkon kanavalle 26.

Read more...
 
24.10.2018 -

Tv-yhtiöt ovat tänään 24.10.2018 kertoneet, että antenniverkon HD-siirtymän ajankohta siirtyy myöhemmäksi. Uutta päivämäärä ei ole julkistettu. Read more...