Antenni- ja tietoverkkotyöt

Viaplay

Katso televisiota silloin kun sinulle sopii

Koe televisio aivan uudella tavalla! Enää sinun ei tarvitse viettää aikaasi selataksesi TV-opasta.

Viaplay on palvelu, jonka avulla voit katsoa elokuvia, dokumentteja, urheilua ja paljon muuta, missä ja milloin itse haluat.

Viaplay

Kaikille Tuplaplatina-tilaajille, joilla on käytössä HD-boksi kuuluu automaattisesti tilaukseen digiboksin kautta saatavat Play-palvelut. Näihin ilmaisiin palveluihin kuuluu Viasat Film ja Viasat Film HD, Viasat Nature, Viasat History, Viasat Explorer ja TV3 Play. Nämä palvelut esittävät jo kanavilla esitettyjä elokuvia, dokumentteja ja sarjoja. Palvelusta löytyy myös maksullinen Videovuokraamo, josta löydät uusimmat elokuvat, myös HD ja 3D –tasoisina. Voit ladata elokuvia digiboksillesi ja katsoa kun itse haluat. Vuokraelokuvissa maksat elokuvasta vasta sen jälkeen, kun olet aloittanut elokuvan katselun. Elokuva on katsottavissa 24 tuntia sen jälkeen, kun olet aloittanut sen katsomisen.

Palvelun käyttämiseksi tarvitset vain

  • Tuplaplatinatilauksen
  • HD-boksin. Perus HD-boksilla tarvitset palvelua käyttääksesi myös USB-tikun.
  • Laajakaistayhteyden. Mikäli modeemisi on kaukana digiboksista, eikä verkkokaapelia saada vedettyä boksille, voit kytkeä digiboksin myös langattomasti modeemiisi käyttäen langattomia päätelaitteita.

USB –tikun hinta on 29 €
Langattomat päätelaitteen hinta on 49 €

kysy-lisaa

Yhteystiedot

{article 11}{text}{/article} 

toimialue-kartta

Ajankohtaista

31.01.2019 -

Antennitelevision jo ennestään runsas sisältötarjonta kasvaa, kun Hevosurheilu ja Maaseudun Tulevaisuus tuovat 2. helmikuuta alkaen Ravilauantain Digitan antenni-tv-verkon kanavalle 26.

Read more...
 
24.10.2018 -

Tv-yhtiöt ovat tänään 24.10.2018 kertoneet, että antenniverkon HD-siirtymän ajankohta siirtyy myöhemmäksi. Uutta päivämäärä ei ole julkistettu. Read more...