Antenni- ja tietoverkkotyöt

Kanavat

Viasat Tuplaplatina - pakettiin kuuluu lukuisa määrä suosikkikanavia.

Kanavat

HD-kanavat

TV1000 HD

Uutuuselokuvia ja kassamagneetteja lähettävältä TV1000 HD:ltä elokuvat teräväpiirtostandardin mukaisella 1080i-resoluutiolla ja Dolby Digital 5.1. Surround -äänellä. TV1000 HD tarjoaa parhaat elokuvaelämykset, vuosittain noin 300 ensi-iltaelokuvaa. Lähetysaika: n. 03-24.


NATIONAL GEOGRAPHIC CHANNEL HD

National Geographic Channelin laadukkailla dokumentti- ja luonto-ohjelmilla näet maailman uusin silmin. Innovatiivista viihdettä sinulle, joka haluat tietää enemmän. Englanninkielinen.


MTVN HD

MTV HD on kansainvälinen musiikkikanava, joka tarjoaa konsertteja ja muita musiikkitallenteita upealla HD-kuvanlaadulla sekä Dolby Digital Surround äänentoistolla.

Elokuvat

TV1000

Tarjoaa tv:n uusimmat ja parhaimmat elokuvaelämykset. Näet vuosittain noin 300 ensi-iltaelokuvaa, keskimäärin kuusi ensi-iltaa viikossa. Uudet elokuvat esitetään 16:9 laajakuva-suhteessa. Lähetysaika: 24 h/vrk


TV1000 NORDIC

Hyviä elokuvia osataan tehdä muuallakin kuin Hollywoodissa. TV1000 Nordic -kanava on omistettu pohjoismaalaisille ensi-iltaelokuville ja klassikoille. Kanavalla tapaat Suomen, Ruotsin, Norjan ja Tanskan kirkkaimmat tähtinäyttelijät ja ohjaajat. Lähetysaika: 24 h/vrk


TV1000 FAMILY

Koko perheen viihdekanavan ohjelmistoon kuuluu runsaasti kutkuttavia komedioita ja koko perheen suosikkeja kuten Astrid Lindgrenin huippusuositut klassikot. Kaikki suomeksi puhuttuna tai tekstitettynä. Lähetysaika: 24 h/vrk.


TV1000 ACTION

Rakastatko jännittävää toimintaa ja kiperiä tilanteita? TV1000 Action -kanavalta näet maailman parhaita toimintaelokuvia. Tarjolla on selkäpiitä karmivaa kauhua, piinaavaa jännitystä, aktiivista toimintaa ja häkellyttäviä trillereitä. Lähetysaika: 24 h/vrk

TV1000 CLASSIC

Klassikko jo syntyessään. TV1000 Classic esittää kulttimaineeseen nousseita elokuvahelmiä menneiltä vuosikymmeniltä. Tapaa elokuvamaailman kuuluisimpia näyttelijöitä John Waynestä Tom Hanksiin. Lähetysaika: 24 h/vrk.


TV1000

Drama tarjoaa nimensä mukaisia elokuvaelämyksiä niin tunnettujen uutuuksien kuin klassikoidenkin parissa. Kanavalta näet laajan kattauksen elokuvia jännityksentäyteisistä rikoselokuvista suuriin rakkaustarinoihin ja megaluokan elämänkertoihin sekä keveistä tyyliklassikoista draaman intensiivisimpiin syövereihin. Lähetysaika: 19-07.


Viasat Ticket

Tilaa huippuelokuvia Ticket 1:ltä tai Private Spicen aistillista erotiikkaa Ticket 2:lta – koko päivän katselu maksaa vain 8 €. Tilaus on voimassa tilaushetkestä aina seuraavan päivään klo 11.00 asti. Suomenkielinen tekstitys (elokuvat).


TCM

TCM esittää kuolemattomia elokuvia, kaikilta aikakausilta – rakkaista klassikoista aina moderneihin mestariteoksiin. Jaettu kanavapaikka Cartoon Networkin kanssa. Teksti/ääni: englanti. Lähetysaika 22-07.

Urheilu

Nelonen Pro –kanavat 1 & 2

Nelonen Pro tykittää urheilua ja vain urheilua. Suomalaisten suosikkilajeja on tarjolla enemmän kuin riittävästi: maailman kovimmat lätkäliigat, futis, Moto GP, golf, tennis ja paljon muuta. Eniten suoria lähetyksiä, tietenkin suomeksi selostettuina. Vain kotikatsomon ammattilaisille.


VIASAT GOLF

Suomen ainoa golf-kanava tarjoaa kaikki tärkeimmät turnaukset suorina lähetyksinä. Näet yli 1300 tuntia ammattilaisgolfia, yli 80 kansainvälistä turnausta sekä hyödyllisiä makasiiniohjelmia. PGA European Tour, US PGA, Ryder Cup, Mastersit ja monet muut huipputurnaukset kuuluvat Viasat Golfin ohjelmistoon.


VIASAT HOCKEY

Maailman kovin jääkiekkotarjonta yhdellä kanavalla! NHL:n ja KHL:n otteluita suorina lähetyksinä koko kauden. Katso runkosarjan viisi suoraan ottelua viikossa laajoinen NHL-uutisointeineen, uusinnat ja huippuhetkien koosteet.  Myös kaikki Stanley Cupin playoffit ja finaali suorana lähetyksenä.


VIASAT SPORT

Urheilukanava sinulle, joka haluat nähdä vuoden suurimmat urheilutapahtumat, jännittävimmät ottelut ja suosituimmat turnaukset. Näet mm. tennistä, koripalloa ja amerikkalaista jalkapalloa.

Lapset


DISNEY CHANNEL

Suosittuja piirrossarjoja, pitkiä elokuvia, Disney-klassikoita ja viihdettä koko perheelle. Disney-kanavilla ei näytetä mainoksia eikä tarpeetonta väkivaltaa. Ohjelmat pääosin joko puhuttu tai tekstitetty suomeksi. Lähetysaika: 24 h


DISNEY XD

Disney XD on TV-kanava kaikille toiminnan, musiikin, huumorin ja seikkailun ystäville, varsinkin poikien makuun, tyttöjä kuitenkaan unohtamatta Tutustu tietokonepelisankari Aaron Stoneen ja lähde kaverusten, Zeken ja Lutherin kanssa skeittilautaseikkailuun. Kanava näyttää live action- ja animaatiosarjoja sekä huippuelokuvia. Suomenkielinen tekstitys. Lähetysaika: 07–23.


Playhouse Disney

Playhouse Disney esittää opettavaisia ohjelmia 2–5-vuotiaille lapsille joka päivä. Ohjelmat osittain puhuttu tai tekstitetty suomeksi. Lähetysaika: 07–20.


Cartoon Network

Tällä kanavalla tapaat suosituimmat piirroshahmot: Tom & Jerry, Scooby Doo, Kiviset ja Soraset ja monet muut. Teksti/ääni: englanti/ruotsi.Lähetysaika: 07–22.


Boomerang

Laadukas ja turvallinen lasten ja nuorten kanava, jolla nähdään Looney Tunes –animaatiohahmoja mm. Tom ja Jerry, Scoody Doo, Väiski Vemmelsääri sekä palkittu Repe Sorsan tähdittämä menestyssarja Duck Dodgers. Teksti/ääni: englanti. Lähetysaika vaihtelee.


Nickelodeon

Palkittu lastenkanava tarjoaa piirrettyjä sarjoja ja opettavia ohjelmia kaiken ikäisille lapsille päivittäin. Jaettu kanavapaikka VH1:n kanssa. Lähetysaika: 07–19.


Dokumentit

Viasat History

Näköalapaikka menneeseen maailmaan. Historiaa antiikista nykypäivän populaarikulttuuriin. Suurin osa ohjelmista suomenkielisellä tekstityksellä. Lähetysaika: 24 h/vrk.


Viasat Crime

Kädet ylös! Tämä kanava on omistettu brittiläisille ja amerikkalaisille dekkareille, trillereille, rikos- sekä poliisisarjoille. Jaettu kanavapaikka Viasat Naturen ja Playboy TV:n kanssa. Teksti/ääni: englanti/ruotsi. Lähetysaika: 22-01.

Viasat Nature

Todellinen koko perheen luontokanava, joka tarjoaa korkeatasoisia eläin- ja luontodokumentteja läheltä ja kaukaa. Jaettu kanavapaikka Viasat Crimen ja Playboy TV:n kanssa. Lähetysaika: 07–21.


Viasat Explorer

Kanava täynnä seikkailuja ja voimia koettelevia tilanteita kuten tutkimusmatkoja, extreme-urheilua, rikosmysteerejä sekä paljon muuta mielenkiintoista. Uudet ohjelmat suomenkielisellä tekstityksellä. Jaettu kanavapaikka Spicen kanssa. Lähetysaika: 06–00.


National Geographic Channel

National Geographic Channelin laadukkaat dokumentti- ja luontoohjelmat avaavat silmäsi uuteen maailmaan. Innovatiivista viihdettä sinulle, joka haluat tietää enemmän. Teksti/ääni: englanti. Lähetysaika: 13–07.


Nat Geo Wild

Eläimellistä menoa! Kohtaa kesyttämätön luonto omassa olohuoneessasi. National Geographic Wild tuo ruutuun upeita elämyksiä villistä luonnosta ja ainutlaatuisia kohtaamisia sen asukkaiden kanssa. Teksti/ääni: englanti. Lähetysaika: 24h/vrk.


Zone Reality

Kanava näyttää käännekohdat, tapahtumat ja suuronnettomuudet tosi-tv:n mukaisesti dramaattisina silminnäkijäkertomuksina. Teksti/ääni: englanti. Lähetysaika: 24 h/vrk.


Viihde ja musiikki


TV3

Ruotsin suosituin viihdekanava. Loistava sekoitus sarjoja, saippuasarjoja, suurelokuvia,
reportaaseja ja muita mielenkiintoisia ohjelmia. Lähetysaika: 24 h/vrk.


3+

Tämä tanskalainen viihdekanava esittää uusimpia sarjoja, tapahtumia, elokuvia ja runsaasti urheilua. Lähetysaika: 24 h/vrk.


TV6

Ruotsalainen viihdekanava, joka täydentää TV3:n ohjelmaa musiikilla, toiminnalla ja huumorilla ympäri vuorokauden.
Lähetysaika: 9.30–6.30.


Viasat Music

Ympärivuorokautinen musiikkikanava. Rix FM ja NRJ -radiokanavien lisäksi eri musiikkigenreihin erikoistuneita kanavia kuten Jazz, Rock ja Soul. Teksti/ääni: ruotsi. Lähetysaika: 24 h/vrk


VH-1 Europe

Parasta musiikkia 60-luvulta tämän päivän hitteihin. Musiikkivideoita, live-konsertteja, haastatteluja ja dokumentteja. Jaettu kanavapaikka Nickelodeonin kanssa. Lähetysaika: 20-08.


MTV Sweden

Uusimpia musiikkivideoita, tähtien erikoishaastatteluja, uutisia ja reportaaseja myös elämästä näyttämön takaa ympäri vuorokauden. Lähetysaika: 24 h/vrk.


E! Entertainment

Viihteen erikoiskanava vie sinut suoraan elokuvien, muodin, musiikin, upeiden gaalojen ja tähtien maailmaan.

Uutiset


BBC World

Palkittua laatujournalismia maailman jokaisesta kolkasta ympäri vuorokauden. Kansainvälisiä uutisia, haastatteluita, reportaaseja ja analyyseja. Teksti/ääni: englanti. Lähetysaika: 24 h/vrk.


CNN

CNN International pitää sinut ajan tasalla. Saat kansainvälisiä uutisia, perusteellisia analyyseja ja kiinnostavia katsauksia missä ja milloin tahansa. Lähetysaika: 24 h/vrk.


CNBC

Kansainvälinen uutiskanava CNBC on Euroopan johtava bisnes- ja uutiskanava. Jaettu kanavapaikka National Geographicin kanssa.


Euronews

Kansainvälinen uutis- ja ajankohtaiskanava Euronews käsittelee maailman tapahtumia eurooppalaisesta näkökulmasta. Lähetyksissä käsitellään kattavasti taloutta ja urheilua sekä myös tiedettä, taidetta ja säätä. Lähetysaika:

Erotiikka


Playboy TV

Playboy TV on kuuma kanava aikuisille. Kanavan monipuolinen tarjonta koostuu eroottisesta aikuisviihteestä huumoria unohtamatta. Jaettu kanavapaikka Viasat Crimen ja Viasat Naturen kanssa.  Lähetysaika: 01–05.


Spice

Spice esittää eroottisia kultahippuja ja hillitympää erotiikkaa. Aikuisten makuun ja aikuisten aikaan. Jaettu kanavapaikka Viasat Explorerin kanssa. Lähetysaika: 00–05.


Viasat Ticket

Tilaa aistillista erotiikkaa Viasat Ticket –palvelusta. Koko päivän katselu maksaa vain 8 €. Tilaus voimassa tilaushetkestä aina seuraavan päivään klo 11.00 asti.

kysy-lisaa

Yhteystiedot

{article 11}{text}{/article} 

toimialue-kartta

Ajankohtaista

31.01.2019 -

Antennitelevision jo ennestään runsas sisältötarjonta kasvaa, kun Hevosurheilu ja Maaseudun Tulevaisuus tuovat 2. helmikuuta alkaen Ravilauantain Digitan antenni-tv-verkon kanavalle 26.

Read more...
 
24.10.2018 -

Tv-yhtiöt ovat tänään 24.10.2018 kertoneet, että antenniverkon HD-siirtymän ajankohta siirtyy myöhemmäksi. Uutta päivämäärä ei ole julkistettu. Read more...